Concerten in beeld foto en film materiaal gemaakt tijdens Muziek in de Cathrien

Muziek in de Cathrien is een bijzondere concertserie vanwege de diverse artiesten – zowel solisten, ensembles als grote gezelschappen – die er in optreden. Om u deelgenoot te maken van de sfeer en bijzondere momenten die plaatsvinden willen we hieronder enkele momenten met u delen.

24 June 2017

Kees van Houten

Bachdag 2017

Op 24 juni 2017 is de jaarlijkse Eindhovense Bachdag gehouden. Locatie was hoofdzakelijk de Stadskerk St. Cathrien, maar ook daarbuiten (o.a. De Kazerne en Natlab). Fotograaf Han Haitjema heeft foto’s geschoten van alle evenementen die plaatsvonden deze dag. Achtereenvolgens zie je: Roaming Bells (rijdend carillion), CKE (dansen op Bach), Masterclass met Klaartje van Veldhoven, lezingen van Wim Faas, Kees van Houten, en de Boerencantate, geheel in stijl!

Toon de foto's 

06 December 2014

Nicolaimesse van Haydn

Op 6 december 2014 heeft het Collegium Vocale Eindhoven i.s.m. het Collegium Instrumentale Eindhoven een concert gegeven: de Nicolaimesse van Joseph Haydn. Dit concert was uitstekend gepland rondom Sinterklaas! Het kwam heel mooi uit. De foto’s van dit concert kunt u hier terugkijken.

Toon de foto's