Maandbrief zomer 2020

juli-augustus 2020

ZomerMuziek in de Cathrien

Vanaf 25 juli t/m 29 augustus bent u wekelijks van harte welkom in de Cathrien voor een orgelconcert op de zaterdagmiddag om 15:00 uur.

De gang van zaken rond de concerten van Muziek in de Cathrien is beschreven in een PROTOCOL. U vindt dat op onze website en het ligt op de concertdagen ter inzage.

Het aantal zitplaatsen in de kerk is beperkt wegens de 1,5 meter-afstandregel.
Het is gewenst om uw zitplaats op de website te reserveren via de link die u op iedere concertpagina vindt. Er blijft ook een kassa beschikbaar voor losse (rest)kaarten. Daar kunt u contant betalen of (contactloos) pinnen.

Aan de kassa zijn de nodige veiligheidsmaatregelen getroffen, zowel ter bescherming van de bezoekers als van onze vrijwilligers. De looproutes door de kerk worden aangegeven.

U komt natuurlijk niet naar de kerk als u verkoudheidsverschijnselen of verhoging hebt!

Wij wensen u veel luisterplezier in de Cathrien in deze voor velen van ons bijzondere zomer!

Luistertip voor orgelliefhebbers

Voor het orgel de kerk in, een podcastserie van NPO4 en AVROTROS. Nederland is een echt orgelparadijs. Maar zijn we ons daar wel van bewust? Hoeveel weten we van die oude reuzen, die pijporgels die met zoveel liefde en vakmanschap zijn gebouwd en bespeeld? Sander Zwiep is gek op orgels en neemt je mee op een rondreis langs de mooiste orgels van Nederland. Dat doet hij niet alleen, maar samen met een vakman, een gids, een reisgenoot. Zijn naam is Matthias Havinga. Van Groningen tot Maastricht en van Alkmaar tot Breda. Luister mee op: www.nporadio4.nl/podcasts/voor-het-orgel-de-kerk-in